Motion
Design

TheMotion3 doet aan motion design

Bij TheMotion3 kan je terecht voor alles wat te maken heeft met motion design. En dat gaat héél breed. Denk: animatievideo’s, motion graphics, testimonials, animaties met motion design voor beeldschermen, motion reels, illustratieve video’s, bewegende beelden, video’s voor websites, … Wij zorgen voor het script, de visuals, het storyboard, de achtergrondmuziek en zelfs de voice-over als die nodig is voor de motion design video. B2B, B2C of gewoon voor de fun: iedereen kan bij ons aankloppen voor motion graphics op maat! En dat voor ieders budget!

motion design script voor webdesign

Helemaal jouw stijl en identiteit

Is het script voor je motion design animatievideo klaar en goedgekeurd? Dan start onze grafisch ontwerper met de visuals of grafisch ontwerp en techniek. We werken een stijl uit die perfect past bij jouw huisstijl, bedrijf of identiteit. Daarna zetten we het script om naar een storyboard: enkele uitgetekende shots van scènes uit het animatiescript, die je helpen om een beeld te krijgen van de uiteindelijke motion design animatie. Je krijgt regelmatig de kans om feedback te geven op de motion design video en bij te sturen waar nodig.

Je motion design animatie komt eraan!

Na het voorbereidende werk is het tijd voor de eigenlijke motion design animatie. Het storyboard komt nu tot leven: onze motion designer gaat ermee aan de slag om de animatievideo uit te werken. Ook nu sturen we regelmatig een stand van zaken door, we zorgen communicatie. Zodra je motion design video klaar is en je volledig tevreden bent, ontvang je de finale versie. Je kan de animatie nu op 1001 kanalen inzetten en je boodschap op een originele manier met de wereld delen. En dat voor ieders budget. Doel bereikt!

motion design ontwerp marketing en videomontage

Motion design: zo beginnen we daar aan

Zin om samen te werken? Dan bespreken we graag eerst wat je in gedachten had. Jij vertelt waarvoor je onze expertise in motion design of motion graphics precies kan gebruiken, wat het onderwerp van je motion design project is en welke boodschap je wil overbrengen. Onze motion designer neemt alles in zich op en werkt vervolgens een script uit. Dat script wordt later visueel weergegeven in een motion design storyboard en animatie. We waken erover dat je script niet langer is dan een halve A4: zo blijft je motion design video kort en krachtig. Idealiter duurt de video maximum 2 minuten.

Heb je een motion design explaining video nodig, bijvoorbeeld om uitleg te geven over de werkwijze of missie van je bedrijf? Dan maken we het script zodanig op dat het kan worden ingesproken en gaan we op zoek naar de juiste stem die past bij de motion design animatie.

motion design voice-over reclamebureau