Heilig Hart Ziekenhuis Lier

Wie?

‘Een hart voor zorg’, onder dat motto gaan de medewerkers van het HeiligHartziekenhuis Lier dagelijks aan de slag om zo’n 68.000 patiënten per jaar bij een spoedopname, een dag-of meerdaags verblijf te verzorgen. Zij beschikken over de expertise en medische apparatuur om de meeste aandoeningen te behandelen. Ze werken samen in netwerken om de kwaliteit en continuïteit van zorg te garanderen.

https://www.heilighartlier.be/

De uitdaging

Voor het Heilig Hart Ziekenhuis in Lier heeft ThisPlays2 enkele beeldschermen geplaatst. We kregen de opdracht om een animatie te maken die zowel op de beeldschermen getoond kon worden als op sociale media en de website. Doordat er een nieuw systeem was om een afspraak te maken, was het leuker om dit via een animatie te communiceren dan om dit gewoon neer te schrijven in een template op het beeldscherm of een tekst.

De oplossing

We kregen van de klant een script dat we perfect konden gebruiken. We lieten het script inspreken door een professionele stem uit de studio en zijn dan aan de slag gegaan met het storyboard en de animatie. Aangezien zij op dat moment een nieuwe branding hadden, hebben we ineens alles gemaakt in de nieuwe huisstijlkleuren.