Fietsen De Geus

wie?

Al ruim 35 jaar staan de fietsenwinkels van De Geus in Groot-Antwerpen bekend om de beste kwaliteitsfietsen, de meest originele accessoires, een goede (na-)service en een degelijke hersteldienst.

Dankzij hun kernwaarden zijn ze in staat om jou als Antwerpenaar te kunnen helpen met je fietsvraagstukken: Professioneel advies moet gratis zijn, ze verkopen alleen fietsen van hoge kwaliteit en een topservice na jouw aankoop is vanzelfsprekend.

De uitdaging:

Door een scherm in de etalage te plaatsen wilt De Geus al een ervaring creëren voor zijn klanten nog voor ze de winkel binnen stappen. Ze inspireren en informeren hun klanten met leuke dynamische content en illustraties waar de verschillende klanten zichzelf in kunnen herkennen.

De oplossing:

Er werd aan TheMotion3 gevraagd om animaties te maken van verschillende type klanten op verschillende soorten fietsen. Zowel voor stadsfietsen, bakfietsen, elektrische fietsen etc. werden er een uniek personages ontworpen die op een ludieke manier al fietsend op het scherm verschijnen. Ook actuele info werd op een leuke dynamische manier geanimeerd en geprogrammeerd.