De Antwerpse Fluisteraar

Wie?

Hij fluistert voor jou de mooiste woorden. Waar hij vandaan komt, dat weet niemand. Wat hij komt doen, is duidelijk. Luisteren en fluisteren. 
 
https://www.deantwerpsefluisteraar.be/ 

De uitdaging

De Antwerpse Fluisteraar is een kunstwerk op het eilandje in Antwerpen, dat je mooie complimentjes toefluistert. Maar niemand maakte daar eigenlijk gebruik van. En wie hoort er nu niet graag een complimentje? De ontwerper van de Antwerpse Fluisteraar had zelf al een tekst geschreven en ingesproken alvorens ze bij ons aanklopten. De uitdaging bestond erin om de Antwerpse fluisteraar nieuw leven in te blazen en meer bekendheid te geven via een animatievideo.

De oplossing

Met behulp van beeldmateriaal van de Antwerpse Fluisteraar zijn we erin geslaagd om een aantrekkelijke animatie te maken waarbij je het standbeeld meteen herkent. Ook de plaats en locatie komen in beeld, zodat de kijker meteen weet waar ze hem kunnen vinden. De voice-over werd ingesproken door de eigenaar van het beeld, in het ‘plat Antwerps’. Dat maakt de video uniek en een echt onderdeel van de koekenstad.