Boma in the pocket

Wie?

Neen, niet Boma van FC De Kampioenen. BOMA is een oplossingsgericht bedrijf voor alles wat te maken heeft met schoonmaak en hygiëne. Zij hebben medewerkers die positief, betrokken en de schoonmaak simpel, slim en leuk maken. 
 
https://www.boma.be/ 

De uitdaging

Simpel. Slim. Leuk. Dat is waar BOMA voor staat en dat moest de animatie dan ook uitstralen. BOMA ontwikkelde een app die het managen van schoonmaak simpel maakt. Boma in the pocket is een digitale tool die speciaal voor de klant ontwikkeld werd, zodat je makkelijk op locatie een bestelling kan plaatsen, een onderhoudsbeurt kan aanvragen of een bestelgeschiedenis kan raadplegen.

De oplossing

Samen met Stephanie van BOMA schreven we eerst een script. Op basis van dat script zijn we aan de slag gegaan met het storyboard. De branding van BOMA bestaat uit enkele beeldelementen die ze graag in de video hadden verwerkt. Been there done that! De video legt uit hoe de app werkt en waarvoor je hem kan gebruiken. De illustraties die door BOMA zelf gemaakt zijn, hebben we tot leven gewekt in de animatie. In combinatie met foto’s uit de app krijgt de video een heel aparte en unieke stijl. Simpel, slim én leuk!