4 slimme manieren om je animatievideo in te zetten

Hoera, je animatievideo is klaar! Een hele periode lang werd er gewerkt aan het script, het storyboard, de stijl, het verhaal en de uiteindelijke animatie. Je hebt feedback gegeven en hard uitgekeken naar het moment waarop je de animatievideo in handen zou krijgen. Intussen heb je de video ook al aan iedereen in je omgeving getoond. Maar wat nu? Ontdek 4 slimme manieren om je video in te zetten!

1. Vragen? Antwoord met je animatie

Vragen potentiële klanten naar informatie die ook in je video voorkomt? Antwoord dan met je gloednieuwe animatie! Zo krijgen ze niet alleen een helder antwoord op hun vraag, ze weten ook precies welke zaken je nog meer aanbiedt.

2. Plaats je animatie op je website

Door je animatievideo op de homepage van je website te plaatsen, is de kans groter dat mensen erop zullen klikken dan dat ze hele blokken tekst gaan lezen. Een animatie zorgt voor duidelijkheid, is informatief én is ook nog eens leuk om naar te kijken.

3. Deel je animatievideo via sociale media

Trigger je volgers en laat weten dat er iets leuks aankomt. Laat ze in spanning afwachten en deel vervolgens je animatie op sociale media. Zet er ook steeds de link bij van je website, waar ze de motion design animatie eveneens kunnen bekijken of meer informatie kunnen vinden.

4. Gebruik je animatie op beurzen

Je kan je animatie perfect gebruiken op jouw beursstandje. Plaats een groot scherm waarop je je animatie in full HD afbeeldt. Wedden dat er meer mensen jouw stand zullen benaderen door de bewegende beelden? Bewegende beelden trekken alle aandacht naar zich toe!

Tevreden met je animatie en helemaal klaar voor een tweede? Contacteer ons : we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.